dilluns, 3 de març del 2008

El Atletic Llíria consolida el liderat davant el Picanya (4-0).

Titulars: Lluis, Fuentes, Álvaro, Lucas, Carles, Sergio, Alex (c).
Reserves: José Enguidanos, Jesús, Adrián, Miguel Ángel, Adrí

Partit importantíssim el guanyat el dissabte en el “Cano”, ja que el rival era el tercer en la classificació i la jornada següent el At. Llíria descansa i no puntua mentres que els seus més immediats seguidors si que jugaran.
En el minut 4 s'avançava l'equip edeta en el marcador després que Sergio traguera un córner molt precís que rematava José Fuentes de cap (1-0).

Precisa rematada de cap de Jose Fuentes (1-0).

El joc dels pupils de Fran van ser molt fluid, tocant molt bé el baló , mentres que el rival eixia molt perillosament a la contra amb els seus davanters i van estar prop de marcar gol, però la defensa edetana i el nostre porter van estar molt encertats impedint que açò no es produïra.

Es van distanciar en el marcador els edetans després d'un penal que marca Jesús, després d'unes mans en l'àrea en el minut 27, seria el (2-0). Amb este resultat arribaríem al descans amb avantatge i tranquil·litat dels dos gols al nostre favor.

La segona mitat els edetans van començar relaxats i encara que el rival no els cree cap perill, els pupils de Fran van tindre un inici de la segona part amb poc d'encert en els passes. Però amb el pas dels minuts l'equip va tornar a ser el de la primera mitat i encara van marcar dos gols més, a més de tindre moltes oportunitats d'haver marcat molts més.

Jesús i Carles protagonistes de nou esta jornada.

Adri aprofita un baló que se li quede mort al porter del Picanya després d'un tir de Miguel Ángel i Adri marca en el minut 54, el que seria el (3-0). I finalment quan el temps estava apunte de concloure en una última jugada d'atac de l'equip edeta, en un córner de nou llançat magistralment per Sergio el baló li arriba a Carles, que no desaprofita i marca en el minut 60 el definitiu (4-0).
Finalment s'acaba decantant-se del bàndol edeta, amb la qual cosa referenda el seu liderat i conserva l'avantatge de tretze punts sobre els seus mes immediats seguidors el CDJ Collvert i el Picanya.