dimarts, 27 de maig del 2008

El sorteig del “Pepe Valls” situa al At. Llìria “C” amb el Picassent “A”, Sueca “A” i Benimaclet “A”.


Divendres passat dia 23 maig del 2008 en el Saló d'actes de RURAL CAIXA, València se celebre el sorteig dels grups, així com a l'emparellament dels equips per a disputar els partits corresponents a les fases de classificació i finals.

L'Atletic Llìria debutara en esta fase de classificació el dia 14 als 9,30 h l'ATLETIC LLÌRIA “Ci FS Picassent “A”, la pròxima encontre serà a les 11 h SD Sueca “A” i l'ATLETIC LLÌRIA “C” i finalment a les 12.30 h. Sporting Benimaclet CF “A” i l'ATLETIC LLÍRIA “C”. Es classificaran per a la fase final el primer classificat de cada grup i el millor segon de tots els grups.

Els pupils de Francis, esperen donar la sorpresa ja que no es consideren favorits en este grup, eixos són el Picassent, el Sueca i el Benimaclet i estaran desitjant defendre la seua condició d'equip “A”.

Els edetans arriben a este Torneig amb l'objectiu complit, conscients que qualsevol dels partits que van a disputar en esta fase van a ser autentiques finals, però ells han de disfrutar de tot això i que millor manera que jugant com ells saben, tocant el baló i disfrutant en el camp.

Sort a tot l'equip.