dimecres, 9 d’abril del 2008

AL ATLETIC LLÍRIA LI COSTA MES QUE S'HA ESPERABA GUANYAR AL COLLVERT (3-1)

Alineació:Lluís(c);Fuentes,Alvaro,Lucas,Carles,Sergio,Alex
Banqueta: Adri,Migue,Jose Enguidanos,Jesús i Javi.

Partit disputat i que costa molt guanyar a un equip el Collvert que ens va posar les coses difícils, ja que es col·loqua molt arrere i es va defendre molt bé.
Encara que tingerem moltes ocasions de gol en la primera mitat, no van saber els edetans obrir el marcador i això fa influir i es van posar nerviosos.
En la segona mitat va ser en el llançament d'un córner quan Adri es va avançar a un defensor i va aconseguir el que seria el 1-0, era el minut 36.

Adri es va avançar a un defensor i va aconseguir el que seria el 1-0.

En el minut 44 una passada llarga de Jose Fuentes és aprofitada per Sergio que sol davant de porter no desaprofitaria l'oportunitat de marcar el 2-0. Quan pareixia sentenciat el partit el Collvert va retallar les distàncies en el minut 49, 2-1.
Davant d'esta situació els pupils de Fran van reaccionar rapidamente
i en un contracta-què, Sergio marcava el gol que tancava el partit en el minut 54, 3-1.