dimarts, 15 d’abril del 2008

PRIMERA DERROTA DE L´ATLETIC LLÍRIA ESTA TEMPORADA (2-3) DAVANT DEL EVANGELICO.

Va perdre la condició d'invicte l'Atletic Llíria en el seu últim encontre de la fase regular, potser per la mala sort i la falta de punteria.

Partit molt complicat, per no saber aprofitar les ocasions i que al final es va escapar per l'encert del rival. Tot i encara que els edetans es van avançar en el marcador amb un gol d'Adri, després del servici de banda Jose Fuentes i la rematada de cap del davanter en el minut 18, (1-0). En el minut 29 i després d'haver perdonat els locals moltíssimes ocasions de gols i poder-se haver s'anat al descans amb un marcador voluminós, l'Evangèlic va marcar un gol que significava l'empat (1-1). Amb este resultat arribaríem al descans.
La tònica de la segona part va ser la mateixa, els edetans creaven moltes ocasions de gol, però no encertaven cara a porta, mentres el rival no desaprofitava les seues i en 5 minuts se'n van anar amb un resultat de 1-3 en el marcador.
Tot i intentar-ho els pupils de Fran, no van poder remuntar el partit, només Lucas va poder marcar en el minut 48, (3-2). Que retallava distàncies però que era insuficient.